O PodjetjuDejavnostiReferenceKontakt
Tlaki Balant - Črpanje betona v 8. nadstropje Tlaki Balant - Ravnanje in zaglajevanje betona Tlaki Balant - Stroj za zaglajevanje KVARCA Tlaki Balant - Izolacije z epoksidnimi smolami Tlaki Balant - Proizvodnja_betona

Kratek opis postopka:

Najprej na betonsko ploščo položimo hidroizolacijo, nato pa nanjo izolacijski material (stiropor, tervol, plamaflex,...) ter ob stenah diletacijski stiroporni trak. Na izolacijo položimo  PVC folijo in nato začnemo  s strojnim nanašanjem  običajno cca 5 cm debelega sloja armiranega betonskega estriha. Uporabljamo naravno sejan pesek, granulacije 0-4. Strojni tlak nato ročno izravnamo in strojno zgladimo.

Tako je tlak izdelan, mora pa se še ustrezno posušiti. Sušenje traja v povprečju mesec dni, odvisno od vrste talne obloge, ki se polaga na tako pripravljen tlak. (parket, laminat, keramika...)Možna pa je tudi izvedba takoimenovanega hitrovezečega estriha. Ta je izdelan z uporabo posebnih kemičnih veziv (hitrovezeči cement), s pomočjo katerega se tlak dovolj osuši že v 10 dneh ali manj.

Svoje delo prilagajamo željam in terminom strank. Storitve izvajamo na celotnem območju Slovenije.
Opravljamo tudi vsa dodatna dela povezana z izdelavo strojnega tlaka, kot so:

  • polaganje hidroizolacije
  • polaganje toplotne izolacije
  • prevoz peska
  • rezanje in kitanje diletacij
  • ipd.